top of page
Geiserlaan4_edited_edited.jpg
Jocko Rensen.jpeg

JOCKO RENSEN

Wethouder Volkshuisvesting gemeente Houten 2014 - 2018
Projectleider Tijdelijke Woningen Hoge Schaft, Houten)

Betrouwbaar, daadkrachtig, verbindend, deskundig, met politiek gevoel. Zomaar enkele kwalificaties die mij te binnenschieten als ik terugdenk aan de samenwerking met Eduard. Mede dankzij zijn inzet als projectleider werd in Houten aan de Hoge Schaft een succesvol woningproject gerealiseerd. Meer weten? Check dan ook de beoordeling van Platform31.

Mischa van Sighem.jpg

MISCHA VAN SIGHEM

Interimmanager Wonen en Vastgoed

Bij verschillende woningcorporaties werkte ik samen met Eduard. Vanuit deze ervaring vroeg ik bij één van mijn opdrachten Eduard al aan het begin om met mij mee te gaan. Waarom? Om zijn kennis, doortastendheid, inzicht en manier van samenwerken. Eduard heeft mij geholpen om een goed beeld te krijgen van de bestaande projectenportefeuille. Daarnaast kreeg hij lastige projecten in realisatie. Hij denkt hierbij buiten de gebaande paden en komt met creatieve oplossingen. Hij heeft goed gevoel voor het samenbrengen van verschillende belangen en weet zodoende resultaat te bereiken. Terwijl ik de ruimte had om overige zaken in mijn opdracht uit te voeren kon ik vertrouwen op de deskundigheid van Eduard. Eduard is daarom nog altijd een fijne sparringpartner voor mij!

Harry de Wilde.jpeg

HARRY DE WILDE

Hoofd Projectbureau gemeente Zeist

In mijn rol als ambtelijk opdrachtgever heb ik kunnen kennismaken met de kwaliteiten van Eduard als projectmanager. Of het nou het begeleiden van een CPO of een MFA betrof of het transformeren van een kantoorpand naar woningen. Eduard wist met overtuiging de complexe projecten te realiseren. Dat deed hij met respect voor alle deelnemers en wist tegelijk de belangen van de gemeente te behartigen. Ik denk terug aan een prettige samenwerking.

bottom of page